Doelstelling en Disclaimer

Doelstelling

De biografie van Hitler als rode draad te gebruiken, om een inzicht te geven in de gebeurtenissen die hebben geleid tot de tweede wereldoorlog

Concurrentie

Wij willen niet concurreren met andere websites m.b.t. de tweede wereldoorlog.

Begrenzing

De begrenzing van deze website is de het ontstaan en het verloop van de Tweede Wereldoorlog.

Ethiek

•Sites of personen die de Holocaust ontkennen zullen niet worden gelinkt op deze site en het is hun niet toegestaan om een link naar deze site te maken.
•Sites of personen die Hitler of andere nazi kopstukken verheerlijken zullen niet worden gelinkt en tevens is het hun niet toegestaan, om een link naar deze site te maken.
•Sites met links verwijzend naar in Nederland verboden literatuur zoals Mein kampf zullen niet worden gelinkt op deze site en tevens is het hun niet toegestaan om een link naar deze site te maken.
•Sites of personen met onderwerpen die maatschappelijke onrust of dergelijke publiceren of promoten, zullen niet worden gelinkt en tevens is het hun niet toegestaan, om een link naar deze site te maken.
•Sites of personen met geclassificeerde onderwerpen, zullen niet worden gelinkt en tevens is het hun niet toegestaan, om een link naar deze site te maken.

Vragen

Als u vragen hebt stel ze gerust. Alle E-mail zal worden beantwoord mits ze ethisch juist zijn

Disclaimer

Wij zijn niet aan een politieke partij of groepering gebonden.

Copyright

Onze bestanden zijn afkomstig uit openbare bronnen. Zodat op de inhoud van 2e-wereldoorlog.nl geen copyrights berusten. Wees vrij om het e.a. te gebruiken voor een werkstuk. Als wij ons vergist mochten hebben, neem dan contact met ons op, zodat wij het copyright aanpassen of desbetreffende onderwerp of foto verwijderen.

We understand these images or documents to be in the public domain. If we are mistaken, and a copyright holder would like better attribution, We would be pleased to do so. Or, if a copyright holder wants the images removed, of course, I would do so promptly.

Informatie

Wij kunnen niet garanderen dat deze informatie in alle gevallen foutloos, volledig en/of actueel is. Daarom kunt u aan de informatie op de website van 2e-wereldoorlog.nl geen rechten ontlenen. Evenmin is de website 2e-wereldoorlog.nl aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden en/of gedateerde informatie.

Mocht u informatie, data en/of programma’s tegen komen waarvan het copyright bij u ligt, verzoeke dit te melden aan de webmaster.

Email: webmaster@2e-wereldoorlog.nl